Kaarsjesavond

Home / Kaarsjesavond

Op vrijdag 13 december 2019 volgt een nieuwe editie van Kaarsjesavond. Het belooft weer een gezellige avond te worden! Er zijn diverse optredens, een kinderplein en natuurlijk ook onze gezellige kerstmarkt. Kaarsjesavond staat in het teken van de Kerstwensboom voor de Boodschappenkast, waar gedurende de hele avond geld voor ingezameld wordt.

** Dit verslag zal nog worden aangevuld.

Optredens

Dit jaar zullen er optredens zijn van het kinderkoor de sWingerdjes, het koor van de Rehoboth met medewerking van muziekschool Moz-Art, Orli dansende kerstkids, Anthem zang en S1 Voice. Tijden en programma volgen! Het geluid deze avond wordt verzorgd door Jim van JSL Audio.nl!

Kerstwensboom

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een kerstwensboom. Hierin kunnen mensen een kaartje hangen om iemand voor te dragen die wel iets extra’s verdient in de decembermaand. Bijvoorbeeld omdat ze altijd voor iedereen klaar staan of omdat ze een moeilijke periode achter de rug hebben.

Kerstwenspakketten

Onder alle wensen uit de kerstwensboom worden er drie kerstpakketten verloot. Deze goed gevulde pakketten worden zijn door de ondernemers van het Oude Dorp ter beschikking gesteld.

Kinderplein

In de Kerklaan zal dit jaar wederom een kinderplein zijn, waar maar liefst 8 verschillende spellen te doen zijn. Kinderen kunnen voor €2,50 een spellenkaart kopen en hiermee deelnemen aan de leuke winterse spellen. Ook de opbrengst van deze Spellenkaart zal voor het goede doel zijn. Wij hopen met iedereen een heel mooi bedrag op te kunnen halen voor het mooie doel. Naast de spellen die met de Spellenkaart gedaan kunnen worden, is er verder nog genoeg te doen voor kinderen.

Kerstman en 60 kraampjes

De kerstmarkt belooft dit jaar weer heel gezellig te worden, met zo’n 60 kraampjes. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er diverse eetkraampjes. Om de kerstsfeer af te maken brengt de kerstman ook een bezoekje aan de gezellig kerstmarkt.

Gezellige muziek

Tijdens onze Kaarsjesavond is er natuurlijk ook veel muziek. Het geluid deze avond wordt verzorgd door Jim van  JSL Audio.nl!