Openingstijden

Maandag en zondag gesloten
Dinsdag 9.30- 17.30u
Woensdag 9.30-7.30u
Donderdag 9.30-17.30u
Vrijdag 9.30-17.30u
Zaterdag 9.30-16.00u

Contact informatie

Dorpsstraat 44
2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 0180 – 398222
Email: info@teuntjepluis.nl

Website:

Babyhuis Teuntje Pluis

Naast een uitgebreide kledingcollectie hebben wij ook een breed assortiment aan aankleding (Koeka en Baby s Only) voor de kamertjes en leuke cadeau artikelen als servies, knuffels en boekjes van bijvoorbeeld Done by Deer, A little Lovely Company en Happy Horse en een brede collectie speelgoed van o.a. Little Dutch .
Uiteraard richten wij ons ook op de website waarop u altijd kan shoppen of terecht kan om te oriënteren, maar de winkel is en blijft toch wel het meest persoonlijke. Hier kunnen wij nog wat extra s bieden als een kopje koffie, gezellig kletspraatje of advies geven indien gewenst.
Tot nu toe voelen wij ons ontzettend thuis en zijn wij super blij met de stap die er gezet moest worden om te verhuizen! Wij hadden het niet beter kunnen treffen!
Wij hopen jullie als klant nog lang te mogen ontvangen en dat de winkels, zoals in het Oude Dorp, de kans krijgen om te blijven bestaan! Want zeg nou zelf… zonder de winkeltjes in het straatbeeld en alleen maar webshops is er toch geen gezelligheid meer aan…..