Summer Market

Home / Summer Market

In verband met de COVID-19 maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten dat er dit jaar geen Summer Market komt. Wij verwachten dat er in 2021 zeker een nieuwe editie komt!

Summer Market 2019

Op 12 juli aanstaande worden De Dorpsstraat en de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel omgetoverd tot een gezellige Summer Market, met een Ibizasfeertje.
De vele kramen op de Summer Market zorgen voor een exclusief aanbod van producten gerelateerd aan het zonnige Ibiza zoals: lifestyle, fashion, jewels, beauty, maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibizasounds!
Op verschillende terrasjes bij tapasrestaurant Van S en Bourgondisch kunt u plaatsnemen en onder het genot van een drankje of hapje en alvast in een vakantiestemming komen.
Daarnaast kunt U gaan genieten van een optreden, gecombineerd met een workshop van Fabia Dance Center. DJ Dion Diozo Rikkert neemt de muziek deze middag en avond voor zijn rekening.
Ook kinderen kunnen zich deze middag en avond prima vermaken; er worden leuke spelletjes georganiseerd op “Het Kinderplein”. In de Legowinkel Brick King mogen zij weer naar hartenlust bouwen. Wat is er leuker om deze activiteiten te ontplooien met een geschminkt gezicht, want ook dat is mogelijk.
Kortom er is voor iedereen wat te beleven op deze hippe Ibiza Summer Market in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel, waar wij u op 12 juli a.s. graag van harte welkom heten.