Kaarsjesavond

* Kaarsjesavond afgelast*
Door de huidige corona situatie is het dit jaar helaas weer niet mogelijk om Kaarsjesavond te vieren zoals wij dit graag zouden willen. Wij hebben daarom besloten om Kaarsjesavond af te gelaten. Hopelijk kunnen we volgend jaar wel groots uitpakken! Wij begrijpen dat het voor veel mensen een teleurstelling is; zeker ook voor de ondernemers die bij Kaarsjesavond betrokken zijn.
Wij zijn nu nog druk bezig om te kijken naar hoe we dan een leuke kerstsfeer op het Oude dorp kunnen creëren, aan de gezellige kerstverlichting die nu al in het dorp hangt kan het in ieder geval niet liggen✨

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover! Gezellige lichtjes in het Oude Dorp, heerlijke hapjes en drankjes, muziek en gezellige kraampjes. Kaarsjesavond komt terug!
Zet het alvast in de agenda: 10 december is het Kaarsjesavond. Dit wil je niet missen want we gaan flink uitpakken! Houd de nieuwsbrief en onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe updates.

Jouw eigen kraam op Kaarsjesavond?
Maak jij mooie spulletjes of de lekkerste gerechtjes en wil je dit delen op deze avond? Er zijn nu nog kraampjes beschikbaar! Wacht niet te lang en reserveer via www.freshevents.nl/Markten/om een kraam te reserveren. Kaarsjesavond is een fantastische avond om in contact te komen met jouw (potentiële) klanten!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@hetoudedorpnieuwerkerk.nl

Let op: tm 31 oktober maak je kans op een gratis kraam! Zie hier de voorwaarden.