Click & Collect

Home / Click & Collect

Click & Collect mogelijkheden op het Oude Dorp

Vanaf 10 februari mogelijk ook niet essentiele winkels Click & Collect aanbieden. De winkeliers van het Oude Dorp bieden dit natuurlijk graag aan. Zie hieronder een overzicht. Heeft u specifieke vragen? Neem dan zeker even contact op met de betreffende winkelier.

Babyhuis Teuntje Pluis

Ons Click&Collect plan: U kunt uw bestelling in de winkel afhalen op vaste dagen in de week.
Dinsdag 12.00-16.00 Donderdag 12.00-16.00 Zaterdag 10.00-13.00
Lukt het u niet om op deze dagen langs te komen? Dan kunt u ons bereiken op 06-47886006 om een andere afspraak in te plannen.
Meer info: Babyhuis Teuntje Pluis

Boekwinkel Shofar

Ook wij bieden Click & Collect aan. Bestellen kan via contact@boekwinkel-shofar.nl. de klant krijgt van ons bericht wanneer de bestelling kan worden opgehaald bij/buiten de winkel. Betaling alleen via pin bij afhalen.
Meer info: Boekwinkel Shofar

Brick King LEGO

Bestellingen die voor 20.00u zijn gedaan, kunnen in principe de volgende dag opgehaald worden (dinsdag-zaterdag). Je ontvangt hier een tijdslot voor (tussen 9.00-10.30). Bestellen kan via de website brickking.nl
Meer info: Brick King

Game Inn

CLICK, COLLECT, PLAY! Bestel via game-inn-webshop.nl of via 06-46106872. Kies een ophaaldatum en tijdvak waarop je de spellen op zou willen ophalen.
Wij zorgen dat de bestelling voor je klaarstaat in de winkel! Afhalen is 7 dagen per week mogelijk tussen 12:30 en 18:00 uur.
Meer info: Game-inn.nl

Gente Hair Beauty Fashion

Vanaf 10 februari hebben wij Click and Collect.
Click: Bestel je fashion item online, via Whatsapp of telefonisch.
Collect: haal je bestelling op bij onze winkel (tenminte 4 uur na plaatsen bestelling). Wij zijn aanwezig op di-zat 10-16.00)
Meer info: Gente hair beauty fashion

IJssel Juweliers

IJssel Juweliers is geopen voor reparatie en biedt ook Click & Collect aan. Wij geven het tijdsstip aan u door.
Meer info: IJssel Juweliers

Marna Hairclub

Het bestellen van een Color kit en/of Producten kunt u via onze webshop forhairshop.com Bestellingen die voor 22:00 besteld zijn worden de volgende dag tussen 14.00 – 18.00 uur bij u thuis bezorgd door ons.
Wilt u uw bestelling op komen halen bij ons? Vermeld dit dan in het veld notities tijdens het afrekenen. Afhalen kan Dinsdag t/m Vrijdag tussen 13.00 en 14.00 uur en Zaterdag tussen 11.00-12.00 uur.
Wij nemen altijd contact met u op voordat we de color kit klaar maken.
Meer info: forhairshop.com

La Bionda

Click & Collect is mogelijk. Bel  of mail en wij zorgen dat het klaarstaat!
Meer info: La Bionda

La Vida Hairstyle

Bestellen is mogelijk via lavidahairstyle@outlook.com of via WhatsApp bestellen. We nemen dan contact met de klant op over het ophaalmoment.
Meer info: La Vida Hairstyle

Meesterbloembinderij Coen van Buuren

Voor onze bloemen hebben wij een kraam buiten staan (als het weer dit toelaat). In de etalage vind je vanaf woensdag 10.00u tulpen, mooie boeketten en leuke arrangementen met voorjaarsbolletjes. Zoek je iets speciaals? Bel en laat ons wat voor je klaar zetten! 0180-316868 of WhatsApp 06-83303112

 

Original Wood

Klanten kunnen bestellen via webwinkel, mail of telefonisch en dan in overleg ophalen bij onze werkplaats aan de Kerklaan 68.
Meer info: Original Wood

Ultimo Fashion

CLICK & COLLECT!
Bestel via onze social media kanalen, stuur ons een whatsappje 06-10749669 of bel naar 0180-314713. Wij helpen je graag bij je bestelling en voorzien je uiteraard van stijladvies!
Wij handelen de bestelling samen met je af en zorgen ervoor dat je bestelling op de afgesproken tijd klaar staat. Je betaalt via een tikkie of contant.
Je kan de bestelling voor onze winkel komen ophalen!
Meer info: Ultimo Fashion