Maandag en zondag gesloten

Email: info@teuntjepluis.nl

Website:

Babyhuis Teuntje Pluis

In het jaar 2011 opende wij de deuren van Babyhuis Teuntje Pluis aan de Kanaalweg 50 in Capelle aan den IJssel. Na eerst ruim een jaar als franchise ondernemer te hebben gewerkt voor Babydeals hebben wij de stap gezet om een zelfstandige winkel op te zetten.
Vanuit een oud en erg groot pand hebben wij geprobeerd om een persoonlijke en gezellige winkel neer te zetten waarbij wij met veel plezier aanstaande ouders en grootouders wilden adviseren en helpen. Uiteindelijk is zwanger zijn toch 1 van de leukste periodes in je leven en is het kopen van de uitzet voor de kleine een feestje.
Voor een kinderwagen van Joolz of Bugaboo en voor meubeltjes en aankleding kon je bij ons terecht. Maar ook voor leuke baby- en kinderkleertjes van merken als Feetje, Petit Bateau, Mayoral en BESS.
Na ruim 6 jaar met erg veel plezier in Capelle te hebben gewerkt moesten wij (noodgedwongen) op zoek naar een nieuwe locatie. De oude locatie stond bij de Gemeente op de lijst om afgebroken te worden dus tijd voor een nieuwe stap en uitdaging….
Zo kwam dan eindelijk, na een lange zoektocht, een super leuk, knus en romantisch pandje aan de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel vrij. Midden in de straat, omringd door allemaal mooie, ambachtelijke en exclusieve winkels staat een klein pandje met romantische luifeltjes en ramen met geruite kozijnen. Een voordeur als uit een sprookje waarbij je de bovenkant open kan zetten. Te leuk en opslag verliefd!
Op 1 september 2018 hebben wij de deuren geopend van Babyhuis teuntje Pluis 2.0… Het pandje is veel kleiner dan wat wij hadden maar dat is voor ons geen probleem. Je kan hier terecht voor babykleertjes van maat 44 tot en met maat 104 in zowel klassieke stijl als de wat stoerdere en Scandinavische stijl. Denk hierbij aan merken als Tutto Piccolo, Mayoral, Petit bateau maar ook Feetje, Enfant en Gymp.
Naast een uitgebreide kledingcollectie hebben wij ook een breed assortiment aan aankleding (Koeka en Baby s Only) voor de kamertjes en leuke cadeau artikelen als servies, knuffels en boekjes van bijvoorbeeld Done by Deer, A little Lovely Company en Happy Horse en een brede collectie speelgoed van o.a. Little Dutch .
Uiteraard richten wij ons ook op de website waarop u altijd kan shoppen of terecht kan om te oriënteren, maar de winkel is en blijft toch wel het meest persoonlijke. Hier kunnen wij nog wat extra s bieden als een kopje koffie, gezellig kletspraatje of advies geven indien gewenst.
Tot nu toe voelen wij ons ontzettend thuis en zijn wij super blij met de stap die er gezet moest worden om te verhuizen! Wij hadden het niet beter kunnen treffen!
Wij hopen jullie als klant nog lang te mogen ontvangen en dat de winkels, zoals in het Oude Dorp, de kans krijgen om te blijven bestaan! Want zeg nou zelf… zonder de winkeltjes in het straatbeeld en alleen maar webshops is er toch geen gezelligheid meer aan…..